ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής με πιστωτική κάρτα μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της Viva Wallet και από εκεί ολοκληρώνετε τη συναλλαγή σας

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα, προπληρωμένη κάρτα εκδόσεως Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners όλων των τραπεζών.

Αντικαταβολη

  Αντικαταβολή κατά την παραλαβή των προϊόντων (ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της υπηρεσίας courier και επιβαρύνεστε με επιπλέον 3€ για τα έξοδα αντικαταβολής. Ισχύει μόνο για τις αποστολές εντός Ελλάδος..

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ

Μπορείτε εάν το επιθυμείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε οποιοδήποτε υποκατάστημα τράπεζας ή μέσω e-banking. Η κατάθεση μπορεί να γίνει εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία. Εφόσον δεν ολοκληρωθεί η πληρωμή μέσα σε αυτό το διάστημα η παραγγελία ακυρώνεται.

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK

IBAN:  GR7602601860000680200700326

BIC: ERBKGRAAXXX

Δικαιούχος: ΑΛΕΞΙΟΥ ΦΩΤΙΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ Viva Wallet

IBAN :GR0670100000000999804071179

BIC:VPAYGRAA

Δικαιούχος: ΑΛΕΞΙΟΥ ΦΩΤΙΟΣ

Στην περίπτωση αυτή είναι απαραίτητο να αναγράφεται το όνομά σας και ο αριθμός της παραγγελίας σας στην αιτιολογία, διαφορετικά δε θα είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας. Εφόσον υπάρχουν έξοδα συναλλαγής, βαρύνουν τον εντολέα